Home > Arbeidsongeschiktheid > 16 maart 2017 Bijeenkomst Eigenrisicodragerschap voor Zorginstellingen (i.s.m. Zicht)
16 maart 2017 Bijeenkomst Eigenrisicodragerschap voor Zorginstellingen (i.s.m. Zicht)

16 maart 2017 Bijeenkomst Eigenrisicodragerschap voor Zorginstellingen (i.s.m. Zicht)

Is uw organisatie eigenrisicodrager voor de Wet WIA of overweegt uw organisatie dat in 2017 te worden? Dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden die het eigenrisicodragerschap biedt en de regie zelf in handen te nemen. Weet uw organisatie die mogelijkheden te benutten en (meer) grip te krijgen op de instroom van uw arbeidsongeschikte (ex) werknemers in de WIA, dan kan dat erg voordelig zijn!

Op 16 maart a.s. praten de arbeidsrechtadvocaten van Dirkzwager en de risico- en verzekeringsadviseurs van Zicht u in een interactieve informatiebijeenkomst graag bij over deze ingewikkelde kost. De bijeenkomst staat geheel in het teken van de mogelijkheden die het eigenrisicodragerschap zorginstellingen te bieden heeft.

Plaats en tijdstip
De bijeenkomst vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging aan het Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Vanaf 14.15 bent u van harte welkom. De bijeenkomst start om 14.45 en duurt tot ongeveer 16.30. Na afloop is er tijdens de borrel gelegenheid om na te praten en uw persoonlijke vragen te stellen aan de sprekers.

Geen kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen aan Annemarie Wiersma (marketing@dirkzwager.nl), o.v.v. Bijeenkomst ERD 16 maart. Ongeveer twee weken vóór de bijeenkomst ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en een routebeschrijving.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst en/of het eigenrisicodragerschap kunt u contact opnemen met Buby den Heeten (advocaat-partner Arbeidsrecht Dirkzwager) of John Kok (Senior zakelijk risicoadviseur Zicht).

Over Dirkzwager:
Dirkzwager is een landelijk opererend advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het kantoor is het grootste advocaten- en notarissenkantoor buiten de Randstad en staat in de top 15 van juridische dienstverleners in Nederland. De sectie Arbeidsrecht is een afdeling met zeventien advocaten die zich volledig toeleggen op het arbeidsrecht. De advocaten van de sectie Arbeidsrecht bieden in een abonnementsservice praktische ontzorging en ondersteuning van eigenrisicodragers voor de Wet WIA aan, waardoor de mogelijkheden van het eigenrisicodragerschap optimaal worden benut. Meer achtergrondinformatie over deze service treft u hier aan.

Over Zicht:
Zicht risico- en verzekeringsadviseurs is een onderdeel van Nationale Nederlanden Group. Zij bemiddelen voor alle bekende verzekeraars in Nederland en doen dit via 20 zakelijke vestigingen met 550 medewerkers verspreid over het gehele land. De kantoren zijn regionaal georiënteerd. Daarnaast kent Zicht een aantal specialistische afdelingen. De afdeling Zorg & Welzijn is gevestigd in Roermond en beheert een landelijk account van instellingen in gezondheidszorg en maatschappelijke/culturele instellingen. Zorg & Welzijn garandeert een geïntegreerde risicoaanpak specifiek voor zorginstellingen. Zorg & Welzijn heeft ruim 80 jaar ervaring in het verzekeren van instellingen voor ouderen- en verpleeghuiszorg, zorg voor mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking, psychiatrie, revalidatiegeneeskunde en ziekenhuizen. Juist doordat zorginstellingen complexe en dynamische organisaties zijn wordt veel waarde gehecht aan een intensieve en persoonlijke relatie met klanten.

Graag begroeten wij u op 16 maart a.s. in De Vereeniging in Nijmegen!

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen