Home > Algemeen > Status Wet Werk en Zekerheid
Status Wet Werk en Zekerheid

Status Wet Werk en Zekerheid

Nadat een aantal wijzigingen zijn doorgevoerd en een aantal moties en amendementen zijn  aangenomen, is het wetsvoorstel voor de Wet Werk en Zekerheid op 18 februari 2014 aangenomen in de Tweede Kamer. Op dezelfde datum is het gewijzigde voorstel van wet bij de Eerste Kamer  neergelegd.

De behandeling van het gewijzigde voorstel voor de Wet Werk en Zekerheid wordt momenteel schriftelijk voorbereid binnen de Eerste Kamer. Het voorbereidend  onderzoek door de Eerste Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vindt plaats op 8 april 2014.
Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen